top of page

WAT WE DOEN

FACEBOOK MARKETING

Facebook marketing is de moeder van alle social media marketing. Het platform is uitgegroeid tot één van de beste manieren om doelgroepen te bereiken én meetbare resultaten te behalen; alleen al op Curaçao heeft Facebook meer dan 140000 gebruikers. Wat ooit begon met simpele 'like' advertenties is uitgegroeid tot een uitgebreid advertentieplatform met bijna onbegrensde targeting mogelijkheden. 

Of je nu een merk op de kaart wilt zetten, leads wilt genereren of als overheid gedrag wilt veranderen; het Facebook platform biedt de oplossing. Zoek je een partner die alle ins en outs weet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

WAAROM FACEBOOK MARKETING?

Zichtbaarheid

Val up tussen de massa

Targeting

Bereik specifieke doelgroepen

Jouw merkverhaal

Maak het persoonlijk

Resultaatgericht

Bereik je doelstellingen

Waarom Facebook marketing?

Facebook heeft het meest multifunctionele advertentieplatform ter wereld met daarin verschillende advertentiemogelijkheden op basis van de funnel methodiek. Door slimme targeting mogelijkheden zoals profielinformatie, doelgroepen op basis van je eigen data óf locatie targeting kun je je doelgroep specifiek bereiken én resultaten goed meten. Mogelijke campagne doelstellingen zijn: 

Merkbekendheid of betrokkenheid creëren, meer verkeer naar je website, app downloads genereren, het scoren van leads, het behalen van conversies/aankopen, onderzoek doen en gedragsverandering stimuleren.

Voor welke doeleinden is Facebook geschikt?

Facebook is het meest gebruikte social media platform ter wereld, er zijn oneindige targetingmogelijkheden. Zo kun je websitebezoekers en (oud-)klanten retargeten en op basis van je eigen data en sterke look-a-like doelgroepen creëren. Facebook is underpriced met een relatief lage CPM en perfect meetbaar. Je weet dus precies wat je met elke marketing Dollar doet.

Door onze jarenlange praktijkervaring in de meeste uiteenlopende branches, beschikken we over veel kennis en relevante cases.   

Nieuwsgierig? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

LES #1 GEEN TEKST, WANT

Verhalen worden visueel verteld
Visuele content is booming. We hebben geen tijd meer om lappen teksten te lezen, maar willen in één oogopslag kunnen zien wat het oplevert. Sterke beelden en kwalitatieve video's spelen hier een belangrijke rol in.
Hoe gaan we te werk?

Jouw campagne live in 4 stappen

 

Niets is belangrijker dan een sterke campagne strategie. Via een intake bespreken we wat jouw doelen zijn met social media, maken een plan op maat en gaan voor je aan de slag. 

Wat zijn jouw doelen met social media? Via een intakegesprek of online formulier, horen wij graag hoe je er nu voor staat en wat je ambities zijn met social media.

Stap 1

Intake

Stap 2

Strategie bepalen

We denken een strategie uit, gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen en geheel in lijn met jouw merk of bedrijf.

Stap 3

Content creatie

Een millenial consumeert zo'n 200 beelden per dag. Belangrijk dus dat we opvallen tussen de massa. We bewerken bestaande beelden geven advies, óf nemen de complete creatie in handen.

Met de kennis van meer dan 10 online marketeers, creëren en optimaliseren we dagelijks social media campagnes. Perfect passend bij  jouw merk of bedrijf.

Stap 4

Live!

LES #2 VERGEET DESKTOP, WANT

Je doelgroep is
mobiel
Wist je dat 95% van alle traffic via mobile devices binnenkomt? Mobile first was eerst een trend en is nu werkelijkheid. Wij zorgen voor innovatieve campagnes met focus op mobile.

SAMEN
ONLINE SUCCES
BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!
bottom of page