top of page

SAMEN BEREIKEN WE JOUW DOELSTELLINGEN

WAT WE BEREIKEN

ONZE IMPACT

Awareness

 

Of je nu een nieuw product in de markt wilt zetten, je bedrijf wilt positioneren of een community wilt opbouwen. Wij zorgen dat je bekend wordt onder jouw doelgroep.

 

Engagement

 

Wil je je verhaal vertellen aan je doelgroep en een band opbouwen die zorgt meer loyaliteit? Wij zorgen voor een boost aan traffic en een stijging in engagement.

 

Conversies

 

Onze salesfunnel methodiek zorgt voor een maximaal rendement uit je mediabudget.

NEEM CONTACT OP

Hi! Wij zijn SocialMediaBros en vanuit Curaçao en hartje Amsterdam ontwikkelen we succesvolle digitale strategieën én bouwen de beste campagnes. Dit doen we voor commerciële bedrijven en verschillende overheden.

Of het nu gaat om het verkopen van producten, het scoren van leads óf het creëren van bewustzijn; we helpen je graag. Met welke doelstellingen kunnen we jóu van dienst zijn?

MET WELKE DOELSTELLING KUNNEN WE JOU VAN DIENST ZIJN?

prospects verzamelen
LEADS GENEREREN
Conversies
VERKOPEN
Overheidscampagnes
GEDRAGS-VERANDERING
Kwalitatieve website bezoekers
TRAFFIC
Bouw aan je merk
BRANDING

LES #1 GEEN TEKST, WANT

Verhalen worden visueel verteld
Visuele content is booming. We hebben geen tijd meer om lappen teksten te lezen, maar willen in één oogopslag kunnen zien wat het oplevert. Sterke beelden en kwalitatieve video's spelen hier een belangrijke rol in.
Hoe gaan we te werk?

Jouw campagne live in 4 stappen

 

Niets is belangrijker dan een sterke campagne strategie. Via een intake bespreken we wat jouw doelen zijn met social media, maken een plan op maat en gaan voor je aan de slag. 

Wat zijn jouw doelen met social media? Via een intakegesprek of online formulier, horen wij graag hoe je er nu voor staat en wat je ambities zijn met social media.

Stap 1

Intake

Stap 2

Strategie bepalen

We denken een strategie uit, gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen en geheel in lijn met jouw merk of bedrijf.

Stap 3

Content creatie

Een millenial consumeert zo'n 200 beelden per dag. Belangrijk dus dat we opvallen tussen de massa. We bewerken bestaande beelden geven advies, óf nemen de complete creatie in handen.

Met de kennis van meer dan 10 online marketeers, creëren en optimaliseren we dagelijks social media campagnes. Perfect passend bij  jouw merk of bedrijf.

Stap 4

Live!

LES #2 VERGEET DESKTOP, WANT

Je doelgroep is
mobiel
Wist je dat 95% van alle traffic via mobile devices binnenkomt? Mobile first was eerst een trend en is nu werkelijkheid. Wij zorgen voor innovatieve campagnes met focus op mobile.

SAMEN
ONLINE SUCCES
BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!
bottom of page