top of page

WAT WE BEREIKEN

WEBSITE TRAFFIC

Facebook en Google zijn belangrijke bronnen van traffic voor websites en bieden sterke tools om mensen naar je site te leiden. Echter zijn een juiste campagne optimalisatie én slimme doelgroepsegmentaties cruciaal in het creëren van kwalitatief traffic.

 

Wist je bijvoorbeeld dat een lage CPC (kost per klik) niet altijd de beste graadmeter voor succes is? En wist je dat je bij het kiezen van een verkeerde optimalisatie, je de verkeerde mensen naar je site leidt? Al met al: 'there is more than meets the eye' bij het genereren van kwalitatief traffic.

WAAROM?

Relevant verkeer

We leiden relevante doelgroepen naar jouw website

Kanalen

Google & Social Media

Inzichten

Duidelijke resultaten

Zichtbaarheid

Opbouw warme doelgroep

Waarom is website traffic belangrijk?

Traffic is de bron van je online sales en is belangrijk voor het vullen van je funnel zodat je je doelgroep kunt retargeten en activeren om je doelstelling te behalen. Als je traffic genereert, dan kun vervolgens analyseren hoe men op je site reageert en waar mensen gevoelig voor zijn.

Ben je opzoek naar een partij die je adviseert of doorlopend ondersteund? Dan zit je goed bij ons!

Traffic strategie

Wil je meer kwalitatieve mensen naar jouw website leiden? Denk dan goed na over wíe je wil bereiken en met welk doel. Wil je direct verkopen genereren of is er eerst merkbekendheid nodig? En hoe is jouw landingspagina opgebouwd? Veel vragen die essentieel zijn voor succes!

Waarbij het gebruik van een Facebook pixel misschien wel het belangrijkste is. Zónder het gebruiken van de Facebook pixel kun je niet goed kunt optimaliseren op jouw doelstellingen. Ten slotte is het bij e-commerce slim om te werken met micro conversies, zoals het weergeven van een blog op je landingspagina of het bekijken van producten. Al deze zaken hebben invloed op je traffic strategie.

LES #1 GEEN TEKST, WANT

Verhalen worden visueel verteld
Visuele content is booming. We hebben geen tijd meer om lappen teksten te lezen, maar willen in één oogopslag kunnen zien wat het oplevert. Sterke beelden en kwalitatieve video's spelen hier een belangrijke rol in.
Hoe gaan we te werk?

Jouw campagne live in 4 stappen

 

Niets is belangrijker dan een sterke campagne strategie. Via een intake bespreken we wat jouw doelen zijn met social media, maken een plan op maat en gaan voor je aan de slag. 

Wat zijn jouw doelen met social media? Via een intakegesprek of online formulier, horen wij graag hoe je er nu voor staat en wat je ambities zijn met social media.

Stap 1

Intake

Stap 2

Strategie bepalen

We denken een strategie uit, gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen en geheel in lijn met jouw merk of bedrijf.

Stap 3

Content creatie

Een millenial consumeert zo'n 200 beelden per dag. Belangrijk dus dat we opvallen tussen de massa. We bewerken bestaande beelden geven advies, óf nemen de complete creatie in handen.

Met de kennis van meer dan 10 online marketeers, creëren en optimaliseren we dagelijks social media campagnes. Perfect passend bij  jouw merk of bedrijf.

Stap 4

Live!

LES #2 VERGEET DESKTOP, WANT

Je doelgroep is
mobiel
Wist je dat 95% van alle traffic via mobile devices binnenkomt? Mobile first was eerst een trend en is nu werkelijkheid. Wij zorgen voor innovatieve campagnes met focus op mobile.

SAMEN
ONLINE SUCCES
BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!
bottom of page