top of page

WAT WE BEREIKEN

LEADS GENEREREN

Een lead is iemand die interesse heeft getoond in je product of dienst en kunt activeren om te kopen. Het genereren van leads door middel van social media en Google advertentietechnieken kan de 'benzine' van je sales zijn. 

SocialMediaBros genereert doorlopend leads voor uiteenlopende organisaties. Met name Facebook en LinkedIn bieden sterke tools om leads te genereren en mensen te activeren.

‍Leads genereren via Facebook, Instagram of LinkedIn? Wij adviseren en ontzorgen.

WAAROM?

Zichtbaarheid

Val up tussen de massa

Targeting

Bereik specifieke doelgroepen

Jouw merkverhaal

Maak het persoonlijk

Resultaatgericht

Bereik je doelstellingen

Waarom social media leads?

Facebook en LinkedIn bieden speciale 'leadforms' waarbij mensen vanuit de nieuwsfeed direct iets kunnen aanvragen. Zoals een proefweek fitness, kortingsbon van een webshop of een persoonlijk consult. De kosten per lead zijn vaak relatief laag en de kwaliteit kan erg hoog zijn mits er goed getarget is. Het komt geregeld voor dat onze lead ads de belangrijkste motor zijn voor sales van o.a. sportclubs en zakelijke dienstverleners.

Dankzij onze jarenlange praktijkervaring in de meest uiteenlopende branches, beschikken we over heel veel kennis en relevante cases. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Voor welke doeleinden zijn lead advertenties geschikt?

Ieder bedrijf dat verkoopt, heeft kwalitatieve leads nodig. Wij gebruiken zélf lead advertenties om met prospects in contact te komen en kunnen uit eigen ervaring vertellen dat LinkedIn en Facebook lead ads erg goed werken. Lead advertenties zijn onder andere geschikt voor:

B2C leads (sportclubs, beauty, welness), B2B leads (zakelijke markt), Ecommerce (verspreiden van kortingsbonnen en/of het scoren van emailadressen voor mailings).

LES #1 GEEN TEKST, WANT

Verhalen worden visueel verteld
Visuele content is booming. We hebben geen tijd meer om lappen teksten te lezen, maar willen in één oogopslag kunnen zien wat het oplevert. Sterke beelden en kwalitatieve video's spelen hier een belangrijke rol in.
Hoe gaan we te werk?

Jouw campagne live in 4 stappen

 

Niets is belangrijker dan een sterke campagne strategie. Via een intake bespreken we wat jouw doelen zijn met social media, maken een plan op maat en gaan voor je aan de slag. 

Wat zijn jouw doelen met social media? Via een intakegesprek of online formulier, horen wij graag hoe je er nu voor staat en wat je ambities zijn met social media.

Stap 1

Intake

Stap 2

Strategie bepalen

We denken een strategie uit, gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen en geheel in lijn met jouw merk of bedrijf.

Stap 3

Content creatie

Een millenial consumeert zo'n 200 beelden per dag. Belangrijk dus dat we opvallen tussen de massa. We bewerken bestaande beelden geven advies, óf nemen de complete creatie in handen.

Met de kennis van meer dan 10 online marketeers, creëren en optimaliseren we dagelijks social media campagnes. Perfect passend bij  jouw merk of bedrijf.

Stap 4

Live!

LES #2 VERGEET DESKTOP, WANT

Je doelgroep is
mobiel
Wist je dat 95% van alle traffic via mobile devices binnenkomt? Mobile first was eerst een trend en is nu werkelijkheid. Wij zorgen voor innovatieve campagnes met focus op mobile.

SAMEN
ONLINE SUCCES
BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!
bottom of page