top of page

WAT WE BEREIKEN

GEDRAGSVERANDERING

Er zijn veel gedragsverandering campagnes die de overheid initieert. Door de jaren heen hebben wij tientallen projecten voor diverse gemeentes en publieke organisaties uit mogen voeren. 

Wat hebben we geleerd van deze projecten? Social media campagnes zorgen meetbare effecten en gedragsverandering. Alles wat we doen hangt samen met een sterke strategie waarbij creativiteit en technische kennis samenkomen in campagnes en online diensten die burgers écht raken. Al onze kennis en 'vlieguren' zetten we graag in voor jóuw organisatie.

WAAROM?

Zichtbaarheid

Val up tussen de massa

Targeting

Bereik specifieke doelgroepen

Jouw merkverhaal

Maak het persoonlijk

Resultaatgericht

Bereik je doelstellingen

Waarom social media leads?

Facebook en Instagram hebben vele tienduizenden gebruikers op de eilanden; dus ook een groot gedeelte van jouw doelgroep is gericht te bereiken. Via social media kunnen we, zoals hierboven in de funnel aangegeven, mensen attenderen, informeren en aansturen op bepaalde gedragsveranderingen. Door je boodschap op diverse wijzen te presenteren en te zorgen voor herhaling, wordt de kans op gedragsverandering het grootst. 

Dankzij onze jarenlange praktijkervaring in de meest uiteenlopende branches, beschikken we over heel veel kennis en relevante cases.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Social media campagnes voor overheden

Overheidscampagnes hebben vaak als doel het publiek binnen een land, stad of gemeente te informeren over bepaalde veranderingen.

SocialMediaBros heeft in de afgelopen jaren overheidscampagnes ingezet voor verschillende overheden en andere overheidsinstanties. De opgedane kennis vanuit deze campagnes zetten we graag in om jouw doelen te bereiken.

LES #1 GEEN TEKST, WANT

Verhalen worden visueel verteld
Visuele content is booming. We hebben geen tijd meer om lappen teksten te lezen, maar willen in één oogopslag kunnen zien wat het oplevert. Sterke beelden en kwalitatieve video's spelen hier een belangrijke rol in.
Hoe gaan we te werk?

Jouw campagne live in 4 stappen

 

Niets is belangrijker dan een sterke campagne strategie. Via een intake bespreken we wat jouw doelen zijn met social media, maken een plan op maat en gaan voor je aan de slag. 

Wat zijn jouw doelen met social media? Via een intakegesprek of online formulier, horen wij graag hoe je er nu voor staat en wat je ambities zijn met social media.

Stap 1

Intake

Stap 2

Strategie bepalen

We denken een strategie uit, gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen en geheel in lijn met jouw merk of bedrijf.

Stap 3

Content creatie

Een millenial consumeert zo'n 200 beelden per dag. Belangrijk dus dat we opvallen tussen de massa. We bewerken bestaande beelden geven advies, óf nemen de complete creatie in handen.

Met de kennis van meer dan 10 online marketeers, creëren en optimaliseren we dagelijks social media campagnes. Perfect passend bij  jouw merk of bedrijf.

Stap 4

Live!

LES #2 VERGEET DESKTOP, WANT

Je doelgroep is
mobiel
Wist je dat 95% van alle traffic via mobile devices binnenkomt? Mobile first was eerst een trend en is nu werkelijkheid. Wij zorgen voor innovatieve campagnes met focus op mobile.

SAMEN
ONLINE SUCCES
BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!
bottom of page