top of page

WAT WE BEREIKEN

CONVERSIE/VERKOPEN

Conversies scoren is vaak het einddoel van een social media campagne. Een conversie kan van alles zijn; van een lead tot een aankoop. Wil je conversies scoren? Dan houd je je bezig met het bouwen van een sterke funnel waarbij je eerst brand awareness creëert, vervolgens mensen bij je merk betrekt om ze ten slotte activeren. 

‍Het bouwen van een sterke funnel met slimme targetingtechnieken is het recept voor een goede conversieratio.

‍Conversies scoren via Facebook of Instagram? Wij adviseren en ontzorgen.

WAAROM?

Zichtbaarheid

Val up tussen de massa

Targeting

Bereik specifieke doelgroepen

Jouw merkverhaal

Maak het persoonlijk

Resultaatgericht

Bereik je doelstellingen

Waarom social media leads?

Facebook en Google zijn meest gebruikte advertentieplatformen ter wereld. Steeds meer media wordt digitaal geconsumeerd, met als groot voordeel dat je alles wat je doet kunt meten. Je kunt jouw (recente) website bezoekers en/of (oud-)klanten retargeten en sterke look-a-like doelgroepen creëren op basis van jouw huidige data.

Wil jij ook een sterke funnel uitwerken? We helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoe werkt coversieoptimalisatie?

Of je nu internationaal wilt groeien met je merk of een lokaal bedrijf hebt; met online advertising kun je je doelgroep activeren en goede conversie ratio's scoren. Het scoren van resultaten hangt met veel zaken samen; van je brand identity tot je website en van je content tot advertentie optimalisatie. Wist je bijvoorbeeld dat je doelgroep een naam of merk 7-14 keer voorbij ziet komen voordat men overgaat tot een actie?

Bij SocialMediaBros hanteren we de salesfunnel, waarbij we stapsgewijs naar een einddoel toewerken.

Dankzij onze jarenlange praktijkervaring in de meest uiteenlopende branches, beschikken we over heel veel kennis en relevante cases.

LES #1 GEEN TEKST, WANT

Verhalen worden visueel verteld
Visuele content is booming. We hebben geen tijd meer om lappen teksten te lezen, maar willen in één oogopslag kunnen zien wat het oplevert. Sterke beelden en kwalitatieve video's spelen hier een belangrijke rol in.
Hoe gaan we te werk?

Jouw campagne live in 4 stappen

 

Niets is belangrijker dan een sterke campagne strategie. Via een intake bespreken we wat jouw doelen zijn met social media, maken een plan op maat en gaan voor je aan de slag. 

Wat zijn jouw doelen met social media? Via een intakegesprek of online formulier, horen wij graag hoe je er nu voor staat en wat je ambities zijn met social media.

Stap 1

Intake

Stap 2

Strategie bepalen

We denken een strategie uit, gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen en geheel in lijn met jouw merk of bedrijf.

Stap 3

Content creatie

Een millenial consumeert zo'n 200 beelden per dag. Belangrijk dus dat we opvallen tussen de massa. We bewerken bestaande beelden geven advies, óf nemen de complete creatie in handen.

Met de kennis van meer dan 10 online marketeers, creëren en optimaliseren we dagelijks social media campagnes. Perfect passend bij  jouw merk of bedrijf.

Stap 4

Live!

LES #2 VERGEET DESKTOP, WANT

Je doelgroep is
mobiel
Wist je dat 95% van alle traffic via mobile devices binnenkomt? Mobile first was eerst een trend en is nu werkelijkheid. Wij zorgen voor innovatieve campagnes met focus op mobile.

SAMEN
ONLINE SUCCES
BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!
bottom of page