top of page

WAT WE BEREIKEN

CREATIVE BRANDING

Wij zijn ervan overtuigd dat het bouwen van een sterk merk dé manier is om te groeien. Social media kanalen als Instagram en Youtube bieden je geweldige formats waarmee je je merkidentiteit communiceert én je een band opbouwt met je doelgroep; we gaan bij het bouwen van merken dan ook voor niets minder dan échte fans.

 

Een sterke merkidentiteit wordt zo het fundament van je online aanwezigheid.

WAAROM?

Creatief

Val op tussen de massa

Dynamisch

Laat je merk of bedrijf spreken

Jouw verhaal

Maak het persoonlijk

Klantenbinding

Bouw aan een betrokken fanbase

Jouw branding strategie

Het begint allemaal met je merk identiteit; dit is het fundament van je online aanwezigheid. Je merk identiteit bepaalt wat je tone of voice is, welke content middelen je inzet, welke merk activaties je uitvoert en waar je op inhaakt.

Een sterke, goed uitgedachte merk identiteit maakt het maken van keuzes gemakkelijk, zorgt voor meer herkenbaarheid onder je doelgroep en in combinatie met onze technische advertising skills zorgen we voor een maximale impact van je marketingbudget. Zo helpen we je gericht groeien; hoe sterker je merk, hoe beter je resultaten.

Succes met storytelling

Om succes te hebben met online marketing wordt storytelling steeds belangrijker. Content die écht waarde toevoegt voor je publiek. Hoe vertel je het verhaal van je merk? Hoe zorg je ervoor dat je binnen 1 seconde de aandacht grijpt? Wat zet je wanneer in? Welke visuele identiteit heb je en welke copywriting past bij je bedrijf? Allemaal vragen die we voor je beantwoorden. 

In combinatie met technische advertising kennis is je ‘creative’ dé variabele die succes bepaalt. En tegelijkertijd de moeilijkste. Door de jaren heen zijn we streetwise geworden als het gaat om content creatie. We weten wat wel én niet werkt delen deze kennis graag!

LES #1 GEEN TEKST, WANT

Verhalen worden visueel verteld
Visuele content is booming. We hebben geen tijd meer om lappen teksten te lezen, maar willen in één oogopslag kunnen zien wat het oplevert. Sterke beelden en kwalitatieve video's spelen hier een belangrijke rol in.
Hoe gaan we te werk?

Jouw campagne live in 4 stappen

 

Niets is belangrijker dan een sterke campagne strategie. Via een intake bespreken we wat jouw doelen zijn met social media, maken een plan op maat en gaan voor je aan de slag. 

Wat zijn jouw doelen met social media? Via een intakegesprek of online formulier, horen wij graag hoe je er nu voor staat en wat je ambities zijn met social media.

Stap 1

Intake

Stap 2

Strategie bepalen

We denken een strategie uit, gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen en geheel in lijn met jouw merk of bedrijf.

Stap 3

Content creatie

Een millenial consumeert zo'n 200 beelden per dag. Belangrijk dus dat we opvallen tussen de massa. We bewerken bestaande beelden geven advies, óf nemen de complete creatie in handen.

Met de kennis van meer dan 10 online marketeers, creëren en optimaliseren we dagelijks social media campagnes. Perfect passend bij  jouw merk of bedrijf.

Stap 4

Live!

LES #2 VERGEET DESKTOP, WANT

Je doelgroep is
mobiel
Wist je dat 95% van alle traffic via mobile devices binnenkomt? Mobile first was eerst een trend en is nu werkelijkheid. Wij zorgen voor innovatieve campagnes met focus op mobile.

SAMEN
ONLINE SUCCES
BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!
bottom of page