top of page

WAT WE DOEN

INSTAGRAM MARKETING

Van sterke campagnes tot de grootste influencers; op Instagram gebeurt het. Het platform is ondertussen zeer invloedrijk onder allerlei doelgroepen en is onmisbaar in een sterke online strategie. Daarnaast is Instagram misschien wel het meest aantrekkelijke social media platform dat er is, met name door de mooie content formats die het platform aanbiedt.

Het maken van sterke campagnes is echter een uitdaging; hoe zet je bijvoorbeeld Stories in en welke positie heeft Instagram in je funnel? SocialMediaBros helpt je met het neerzetten van een effectieve Instagram strategie.

WAAROM INSTAGRAM MARKETING?

Zichtbaarheid

Val up tussen de massa

Targeting

Bereik specifieke doelgroepen

Jouw merkverhaal

Maak het persoonlijk

Resultaatgericht

Bereik je doelstellingen

Waarom Instagram marketing?

Instagram groeit hard en is hét middel om jonge doelgroepen (millenials en generation Z) te bereiken. Maar ook oudere leeftijdsgroepen zijn hier tegenwoordig steeds actiever. Als je via Instagram adverteert maak je gebruik van het Facebook advertentiebeheer, waardoor je toegang hebt tot oneindig veel targeting mogelijkheden. Met Instagram en Instagram Stories vertel je een visueel verhaal. 

Door onze jarenlange praktijkervaring in de meeste uiteenlopende branches, beschikken we over veel kennis en relevante cases. 

Ben je benieuwd of Instagram marketing van toegevoegde waarde is in jouw marketing strategie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Voor welke doelstellingen is Instagram marketing geschikt?

Instagram is de visuele identiteit van jóuw organisatie en vertelt het verhaal van je merk. Instagram wordt doorgaans 'upperfunnel' gebruikt, dus in de awareness fase van jouw campagne. Echter zijn er steeds meer conversie gerichte tools beschikbaar, zoals Instagram Shopping en lead advertenties. Instagram advertenties kunnen zowel in de timeline als in de Instagram stories worden geplaatst. Mogelijke campagne doelstellingen zijn:

Merkbekendheid of betrokkenheid creëren, meer verkeer naar je website, het bereiken van jouw doelgroep(en), het genereren van app-downloads, het scoren van leads en het behalen van conversies/aankopen.

 

LES #1 GEEN TEKST, WANT

Verhalen worden visueel verteld
Visuele content is booming. We hebben geen tijd meer om lappen teksten te lezen, maar willen in één oogopslag kunnen zien wat het oplevert. Sterke beelden en kwalitatieve video's spelen hier een belangrijke rol in.
Hoe gaan we te werk?

Jouw campagne live in 4 stappen

 

Niets is belangrijker dan een sterke campagne strategie. Via een intake bespreken we wat jouw doelen zijn met social media, maken een plan op maat en gaan voor je aan de slag. 

Wat zijn jouw doelen met social media? Via een intakegesprek of online formulier, horen wij graag hoe je er nu voor staat en wat je ambities zijn met social media.

Stap 1

Intake

Stap 2

Strategie bepalen

We denken een strategie uit, gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen en geheel in lijn met jouw merk of bedrijf.

Stap 3

Content creatie

Een millenial consumeert zo'n 200 beelden per dag. Belangrijk dus dat we opvallen tussen de massa. We bewerken bestaande beelden geven advies, óf nemen de complete creatie in handen.

Met de kennis van meer dan 10 online marketeers, creëren en optimaliseren we dagelijks social media campagnes. Perfect passend bij  jouw merk of bedrijf.

Stap 4

Live!

LES #2 VERGEET DESKTOP, WANT

Je doelgroep is
mobiel
Wist je dat 95% van alle traffic via mobile devices binnenkomt? Mobile first was eerst een trend en is nu werkelijkheid. Wij zorgen voor innovatieve campagnes met focus op mobile.

SAMEN
ONLINE SUCCES
BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!
bottom of page