top of page

WAT WE DOEN

CONTENT CREATIE

De aandacht van je publiek grijpen is anno 2019 een ware uitdaging. Mensen spenderen meer dan 3 uur per dan op een mobile device, maar de gemiddelde duur van het consumeren van één post is nog geen 3 seconden. Óók de platformen waar content wordt geconsumeerd veranderen continu. Van Facebook tot Instagram Stories en van Youtube tot IGTV. Er is steeds meer content, maar mensen hebben niet meer tijd om deze content te consumeren; er is een ware ‘war for attention’ gaande. De vraag is nu, hoe win je deze oorlog?

Juist. Met sterke- visuele content die de aandacht grijpt én impact maakt. Of je nu een bakker bent of een bank; een sterke content flow is cruciaal voor (online) succes. Weet je niet hoe je een sterke content flow opbouwt en langdurig succes creëert op social?

WAAROM CONTENT CREATIE?

Creatief

Val up tussen de massa

Dynamisch

Laat je merk of bedrijf spreken

Jouw verhaal

Maak het persoonlijk

Klantenbinding

Bouw aan een betrokken fanbase

Content Strategie

Om succes te hebben met online marketing wordt storytelling steeds belangrijker. Content die écht waarde toevoegt voor je publiek. Hoe vertel je het verhaal van je merk? Hoe zorg je ervoor dat je binnen 1 seconde de aandacht grijpt? Wat zet je wanneer in? Welke visuele identiteit heb je en welke copywriting past bij je bedrijf? Allemaal vragen die we voor je beantwoorden. 

In combinatie met technische advertising kennis, is je ‘creative’ dé variabele die succes bepaalt. En tegelijkertijd de moeilijkste. Door de jaren heen zijn we streetwise geworden als het gaat om content creatie. We weten wat werkt én wat niet en delen deze kennis graag met je.

SAMEN
ONLINE SUCCES
BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

LES #1 GEEN TEKST, WANT

Verhalen worden visueel verteld
Visuele content is booming. We hebben geen tijd meer om lappen teksten te lezen, maar willen in één oogopslag kunnen zien wat het oplevert. Sterke beelden en kwalitatieve video's spelen hier een belangrijke rol in.
Hoe gaan we te werk?

Jouw campagne live in 4 stappen

 

Niets is belangrijker dan een sterke campagne strategie. Via een intake bespreken we wat jouw doelen zijn met social media, maken een plan op maat en gaan voor je aan de slag. 

Wat zijn jouw doelen met social media? Via een intakegesprek of online formulier, horen wij graag hoe je er nu voor staat en wat je ambities zijn met social media.

Stap 1

Intake

Stap 2

Strategie bepalen

We denken een strategie uit, gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen en geheel in lijn met jouw merk of bedrijf.

Stap 3

Content creatie

Een millenial consumeert zo'n 200 beelden per dag. Belangrijk dus dat we opvallen tussen de massa. We bewerken bestaande beelden geven advies, óf nemen de complete creatie in handen.

Met de kennis van meer dan 10 online marketeers, creëren en optimaliseren we dagelijks social media campagnes. Perfect passend bij  jouw merk of bedrijf.

Stap 4

Live!

LES #2 VERGEET DESKTOP, WANT

Je doelgroep is
mobiel
Wist je dat 95% van alle traffic via mobile devices binnenkomt? Mobile first was eerst een trend en is nu werkelijkheid. Wij zorgen voor innovatieve campagnes met focus op mobile.

SAMEN
ONLINE SUCCES
BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!
bottom of page