top of page

WAT WE DOEN

LINKEDIN MARKETING

LinkedIn timmert hard aan de weg. Het platform wordt ieder jaar aantrekkelijker en lijkt qua advertentiemogelijkheden steeds meer op Facebook en Instagram. Eigenlijk is LinkedIn niet één platform, maar een reeks aan apps voor diverse doelstellingen. Van sales tot recruitment; voor iedere zakelijke doelstelling is een oplossing bedacht.

Dé kracht van LinkedIn is de mogelijkheid om zeer specifieke zakelijke doelgroepen te bereiken. Van de CEO van een multinational tot aan de burgermeester van een grote stad; ze zijn allemaal te targeten met LinkedIn.

WAAROM LINKEDIN MARKETING?

Zichtbaarheid

Val up tussen de massa

Targeting

Bereik specifieke doelgroepen

Jouw merkverhaal

Maak het persoonlijk

Resultaatgericht

Bereik je doelstellingen

Waarom LinkedIn?

LinkedIn biedt je de mogelijkheid om zeer gericht een doelgroep te bereiken voor je marketing- en sales strategie, maar tegelijkertijd is LinkedIn dé manier om personeel te werven. LinkedIn wordt ook wel het social platform van de zakenwereld genoemd.

Het platform is dus multifunctioneel en biedt je qua targeting ongekende mogelijkheden, vooral op zakelijk gebied. LinkedIn is voor zowel B2B als B2C uitermate geschikt.

LinkedIn Strategie

Wil je succes behalen op LinkedIn? Dan kan dit op diverse manieren; van het maken van sterke content in LinkedIn groepen tot het inzetten van de Sales Navigator om leads te genereren. Op LinkedIn zijn drie onderdelen die veel worden gebruikt: de bedrijfsprofielen, de persoonlijke profielen én de groepen. Daarnaast is de LinkedIn nieuwsfeed een plek waar je zichtbaar wilt zijn. 

In combinatie met technische advertising kennis van LinkedIn (hoe target je je doelgroep) is je ‘creative’ dé variabele die succes bepaalt. Ben je op zoek naar een partner die je helpt met LinkedIn? Bijvoorbeeld om leads te genereren of om personeel te werven? Dan ben je aan het juiste adres.

LES #1 GEEN TEKST, WANT

Verhalen worden visueel verteld
Visuele content is booming. We hebben geen tijd meer om lappen teksten te lezen, maar willen in één oogopslag kunnen zien wat het oplevert. Sterke beelden en kwalitatieve video's spelen hier een belangrijke rol in.
Hoe gaan we te werk?

Jouw campagne live in 4 stappen

 

Niets is belangrijker dan een sterke campagne strategie. Via een intake bespreken we wat jouw doelen zijn met social media, maken een plan op maat en gaan voor je aan de slag. 

Wat zijn jouw doelen met social media? Via een intakegesprek of online formulier, horen wij graag hoe je er nu voor staat en wat je ambities zijn met social media.

Stap 1

Intake

Stap 2

Strategie bepalen

We denken een strategie uit, gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen en geheel in lijn met jouw merk of bedrijf.

Stap 3

Content creatie

Een millenial consumeert zo'n 200 beelden per dag. Belangrijk dus dat we opvallen tussen de massa. We bewerken bestaande beelden geven advies, óf nemen de complete creatie in handen.

Met de kennis van meer dan 10 online marketeers, creëren en optimaliseren we dagelijks social media campagnes. Perfect passend bij  jouw merk of bedrijf.

Stap 4

Live!

LES #2 VERGEET DESKTOP, WANT

Je doelgroep is
mobiel
Wist je dat 95% van alle traffic via mobile devices binnenkomt? Mobile first was eerst een trend en is nu werkelijkheid. Wij zorgen voor innovatieve campagnes met focus op mobile.

SAMEN
ONLINE SUCCES
BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!
bottom of page