top of page

WAT WE DOEN

GOOGLE ADVERTISING

Bij Google Search campagnes draait het om zichtbaar zijn in de juiste zoekopdrachten. Zoekt iemand iets op Google dat relevant is voor jouw business? Dan moet jij tevoorschijn komen.

 

De kracht van Google zoekcampagnes is het feit dat iedereen die op jouw advertentie klikt, een concrete zoekintentie heeft. De doelgroep wil zich informeren, een product of dienst aanschaffen of oriënteren.

WAAROM GOOGLE ADVERTISING?

Vindbaar zijn

Word gevonden door jouw doelgroep​

Google Strategie

Voor iedere branche toepasbaar

Resultaat gericht

Alles is meetbaar​

Klantenbinding

Specifieke doelgroepen

Hoe gaan we te werk?

Op basis van jouw commerciële doelen bepalen we de campagnestrategie met daarin de advertentiemiddelen en doelstellingen. Vervolgens gaan we op zoek naar zoekvolumes die relevant zijn voor jouw product of dienst; waar is de advertentie concurrentie bijvoorbeeld hoog en waar liggen juist kansen?

Uiteraard bepalen we de strategie met je andere marketingkanalen zoals Facebook en Instagram en zorgen we voor een sterke omnichannel invulling. Hoe zorgen we ervoor dat de Google en Social Media campagnes elkaar versterken? Wat wordt de ideale funnel? Door je campagne slim in te richten, kunnen we mensen met Google naar je site leiden, om ze vervolgens te 'retargeten' met sterke content op social media. Op basis van de resultaten 'tweaken' we je campagne tot er een optimale ROAS (return on adspend) wordt behaald.

Verschillende Google campagnes

Search
‍Met het Google zoeknetwerk wil je gevonden worden bij de juiste zoekopdrachten; mensen hebben een specifieke zoek-intentie en zijn misschien op zoek naar dát wat jij aanbiedt. Typt iemand iets in Google dat relevant is voor jouw business? Dan wil je dat je advertenties tevoorschijn komen. 

Display
Met Google Display zorgen we ervoor dat je met banners zichtbaar bent op specifieke websites die aangesloten zijn bij het Google netwerk. Door slim op websites te targeten, laten we jouw boodschap zien bij een relevante doelgroep en verhoogt het effect van je search campagnes. Het doel bij display is vaak het genereren van merkbekendheid en het 'retargeten'. 

Youtube
Youtube is dé tool van Google waarmee je rijke content kunt laten zien aan je doelgroep. Dit kan in de vorm van videoadvertenties én banners. Op Youtube kan je content zeer gericht worden vertoond aan relevante doelgroepen, zoals websitebezoekers, mensen met specifiek zoekgedrag óf met een bepaald profiel. 

LES #1 GEEN TEKST, WANT

Verhalen worden visueel verteld
Visuele content is booming. We hebben geen tijd meer om lappen teksten te lezen, maar willen in één oogopslag kunnen zien wat het oplevert. Sterke beelden en kwalitatieve video's spelen hier een belangrijke rol in.
Hoe gaan we te werk?

Jouw campagne live in 4 stappen

 

Niets is belangrijker dan een sterke campagne strategie. Via een intake bespreken we wat jouw doelen zijn met social media, maken een plan op maat en gaan voor je aan de slag. 

Wat zijn jouw doelen met social media? Via een intakegesprek of online formulier, horen wij graag hoe je er nu voor staat en wat je ambities zijn met social media.

Stap 1

Intake

Stap 2

Strategie bepalen

We denken een strategie uit, gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen en geheel in lijn met jouw merk of bedrijf.

Stap 3

Content creatie

Een millenial consumeert zo'n 200 beelden per dag. Belangrijk dus dat we opvallen tussen de massa. We bewerken bestaande beelden geven advies, óf nemen de complete creatie in handen.

Met de kennis van meer dan 10 online marketeers, creëren en optimaliseren we dagelijks social media campagnes. Perfect passend bij  jouw merk of bedrijf.

Stap 4

Live!

LES #2 VERGEET DESKTOP, WANT

Je doelgroep is
mobiel
Wist je dat 95% van alle traffic via mobile devices binnenkomt? Mobile first was eerst een trend en is nu werkelijkheid. Wij zorgen voor innovatieve campagnes met focus op mobile.

SAMEN
ONLINE SUCCES
BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!
bottom of page